Itin prabangaus būsto agentūros „Baltic Sotheby’s International Realty“ puslapyje galima išvysti Vilniaus Žvėryno rajone pardavinėjamą dviejų aukštų namą. Skelbime nurodoma, kad statybai panaudotos aukščiausios kokybės medžiagos, pritaikyti naujausių technologijų sprendimai. Šešių kambarių name – aukštos lubos, didelės erdvės, pagal individualų projektą pagaminti medžio masyvo baldai, raižytos durys, ąžuolo parketas.

Antrajame pastato aukšte – miegamieji ir biblioteka, dekoruota šilko tapetais ir apstatyta itališkais baldais bei šviestuvais.

Nurodoma, kad name yra keturi vonios kambariai.

Kaip portalui DELFI teigė P. Masiulis, skelbimas apie parduodamą namą internete atsidūrė po to, kai įrengtu namu buvo pradėta domėtis. Pasak jo, užklausų, ar namas nėra parduotas, „Tele2” vadovas sulaukė ir iš užsienio ambasadų.

Petras Masiulis

Būtent dėl susidomėjimo išskirtiniu objektu P. Masiulis nusprendė pasitikrinti objekto kainą. „Sotheby’s“ puslapyje ji nėra skelbiama.

Telekomunikacijų bendrovės vadovas sakė, kad atsiradus pirkėjui, kurio pasiūlyta kaina P. Masiulio šeimą tenkintų, namus jis parduotų.

„Gautus pinigus investuotume į kitą būstą, o skirtumą – į vaikų ateitį“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (404)