Planuojama, kad 2 ha teritorijoje ateityje iškils A klasės verslo biurų kompleksas. Šiuo metu pradedami apie 10 000 kv. m. administracinio pastato projektavimo darbai, nurodo projektą vystantį bendrovė „M.M.M. Projektai“.

Projekto vystytojai skaičiuoja, kad pirmojo administracinio pastato statybos darbai galėtų prasidėti 2016 metų pradžioje, o jau 2017-aisiais į jį įsikeltų pirmosios bendrovės.

„Su potencialiais būsimų A klasės biurų nuomininkais derybos jau vyksta. Patogus susisiekimas, išvystyta infrastruktūra ir verslo koncentracija dešiniajame Neries krante daro šią Vilniaus vietą itin patrauklia“, - sako bendrovės „M.M.M. projektai“ projektų vadovas Aurimas Martinkėnas..

Detalusis teritorijos planas numato, kad buvusios kepyklos teritorijoje galima įrengti apie 60 000 kv. m. ploto verslo kompleksą.

„Projektas bus vystomas etapais, atsižvelgiant į rinkos poreikius, tačiau išlaikant architektūrinį vientisumą“, - sako A. Martinkėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)