Kaip nurodo projekto plėtotoja, „Bajorų alėjoms“ parengtas detalus 1,5 tūkst. kv. metrų ploto kraštovaizdžio projektas. Planuojama, kad per uždarą vidinį kiemą vingiuos iš akmenų suformuota upelio vaga, žydės daugiamečiai augalai, taip pat bus įrengtos poilsio erdvės, pasivaikščiojimo takai. Parko aplinkoje žydės ir žaliuos daugiau nei šimtas skirtingų augalų rūšių.

Naujoji gyvenvietė „Bajorų alėjos“ kuriama devynių hektarų kalvotoje teritorijoje. Planuojama, kad pirmojo etapo statybos prasidės ankstyvą pavasarį, o pirmieji naujakuriai apsigyvens jau 2015 metų pabaigoje. Namai atitiks A energinę klasę.

Projektas Bajorų alėjos
Pirmojo etapo metu bus pastatyti 37 butai naujo tipo kotedžuose su individualiais kiemeliais bei terasomis ant stogo ir 92 butai keturių aukštų daugiabučiuose.

Iki 2016 metų pabaigos įmonė „Eika“ į projektą planuoja investuoti 28 mln. litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)