Anksčiau ledo rūmai su arena vadinosi „Utenos“ pramogų arena“, tačiau pavadinimą pakeitė į „Pramogų arena“.

Tai – jau trečias kartas, kai pastatą su nuomininkais bus bandoma parduoti, DELFI patvirtino bendrovės „UBC“ įgaliotoji bankroto administratorė Aušra Gudaitienė.

Pastatas priklauso bankrutuojančiai įmonei „Versenta“.

Dabar už statinį prašoma 2,6 mln. eurų (8,9 mln. Lt), tai – beveik dvigubai mažiau nei prašyta per pirmąsias varžytynes. Pastatą iš varžytynių jau bandoma parduoti kelerius metus.

Šios sumos, anot bankroto administratorės, turėtų pakakti grąžinti kreditoriams skolas.

Pastato yra Vilniuje, Viršuliškėse, Ąžuolyno g. 9, jo plotas – 5 570 kv. m. Pasak bankroto administratorės, pastatas yra tinkamas naudoti.

Varžytynės planuojamos balandžio 8 d.

Dar 2007 m. skelbta, kad „Versenta” bylinėjosi su bankrutavusia statybų bendrove „Ekama”, stačiusia Ledo rūmus. „Ekama” ketino išsireikalauti 2 milijonų litų skolą, o „Versenta” iš „Ekamos” siekė prisiteisti 7 milijonus litų nuostolių, vėliau „Ekama“ perleido savo skolos reikalavimo teisę.

Viešos teismų sprendimų ir teisės aktų paieškos sistemos duomenys rodo, kad „Versentos“ kreditoriais yra bendrovės „Gabringa“, „TAVC“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)