Fondas į naujo pastato vystymą planuoja investuoti virš 40 mln. eurų, skelbiama pranešime.

Pastatą projektuoti pasirinktas architektas Remigijus Bimba ir jo grupė, vieni jo darbų - „Vilniaus vartų“, „Premium“ verslo centro, „Domus galerija“ biurų ir mažmeninės prekybos centro projektai.

„Lords LB Special Fund I“ yra uždaro tipo informuotiesiems investuotojams skirtas nekilnojamojo turto investicijų fondas, į jį investavo Baltijos ir Skandinavijos šalių įmonės ir privatūs investuotojai. Fondą patikėjimo teise valdo investicijų valdymo bendrovė „Lords LB Asset Management“.

„Lords LB Asset Management” nuo 2008 m. paslaugas teikia instituciniams ir privatiems investuotojams. Bendrovė valdo septynis nekilnojamo turto ir du privataus kapitalo investicinius fondus, kurių bendra valdomo turto vertė siekia daugiau nei 198 mln. eurų.

„Lords LB Asset Management” veikla yra licencijuojama ir prižiūrima Lietuvos banko, audituojama „PwC“ ir „KPMG“. Bendrovės fondų depozitoriumai yra SEB ir „Swedbank” bankai. „Lords LB Asset Management” akcininkai yra trys asmenys ir jų valdomos įmonės: 47 proc. akcijų priklauso Mindaugui Marcinkevičiui, 44 proc. – Andriui Stonkui ir 9 proc. – Antanui Vainauskui.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)