Pranešime spaudai rašoma, kad bendrovė „Kauno saulėtekis“, kuri priklauso „Vičiūnų grupei“, įsigijo nebaigtą statyti viešbutį Karaliaus Mindaugo prospekte. Šis 38-uoju numeriu pažymėtas pastatas iki šiol priklausė bendrovei „Kauno arka“. Pastato-vaiduoklio reputacija pagarsėjęs objektas buvo statomas 1988–2003 metais, o vėliau jo statybos darbai nutraukti ir iki šiol neatnaujinti.

„Esame iš tų, kurie mėgsta pokyčius. Tikimės, kad šis sandoris taps naudinga verslui investicija.“, – sakė „Vičiūnų grupės“ valdybos pirmininkas, Kauno mero sūnus Šarūnas Matijošaitis.

Pasak Š. Matijošaičio, kol kas dar svarstoma, kokia galėtų būti šio nebaigto pastato paskirtis. Greičiausiai pastatas bus nugriautas. Ši vieta vertinama kaip potenciali biurų komplekso erdvė. Ateityje planuojama perkelti „Vičiūnų grupės“ centrinį biurą į naujas patalpas.

Nebaigtas statyti viešbutis Karaliaus Mindaugo pr. 38 viešoje erdvėje buvo vadinamas vienu iš didžiausių Kauno skaudulių. Pastaruosius keletą metų viešbučio statybų teritorija ir apleistas pastatas nebuvo gerai apsaugoti, jie kėlė nemažai pavojų jo kaimynams bei praeiviams, sykį čia buvo kilęs gaisras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (571)