Investicijos į naujos kartos verslo centrą, atsidarysiantį kitų metų antroje pusėje, sieks 8,5 milijono eurų.

Verslo centro projektą plėtojančios bendrovės Baltic RED rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė sako, kad pagrindinis siekis, projektuojant verslo centrą Vilniuje – pasiūlyti visiškai naują požiūrį į darbo vietą, kurioje dažnai praleidžiama daugiau aktyvaus laiko nei namuose.

Verslo centre darbuotojams ir svečiams planuojama įrengti dvi „lounge“ tipo poilsio terasas. Viena iš jų, įrengta ant stogo, bus skirta ir aktyviam poilsiui. Automobilius darbuotojai galės laikyti uždaroje automobilių stovėjimo aikštelėje, čia pat bus įrengta vieta įkrauti elektromobilius. Vykstantiems į darbą dviračiais – projekte numatytos dviračių saugyklos ir dušai.

Verslo centras „Eleven“ Kareivių gatvėje bus pažymėtas 11 numeriu ir duris atvers 2017 m. trečiąjį ketvirtį. Statant verslo centrą numatytos investicijos ir į infrastruktūros gerinimą – planuojama rekonstruoti sankryžą, suformuojant įvažiavimus į teritoriją abiem Kareivių gatvės kryptimis.

Šalia verslo centro esantis prekybos centras, sporto klubas, viešojo transporto bei automobilių dalijimosi stotelė leis darbuotojams sutaupyti nemažai laiko po darbo.

Dar nebaigtu statyti verslo centru jau aktyviai domisi ir galimi nuomininkai, jau žinoma, kad verslo centre įsikurs pirmaujanti žaliosios energetikos grupė Baltijos šalių ir Rytų Europos regione – „Danpower Baltic“. Naujakuriais taps pirmoji Lietuvoje plataus vartojimo finansavimo paslaugų įmonė „Mokilizingas“, „Senukų“ prekybos tinklo elektroninės parduotuvės veiklą vykdanti įmonė „Kesko Senukai Digital“.

Čia įsikurs ir verslo centro projekto plėtotojai – komercinio nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo bendrovė „Baltic RED“.

Statomo aštuonių aukštų verslo centro plotas sudarys 7 000 m2, iš jų 6 400 m2 skirta biurų nuomai. Pirmajame aukšte bus įrengti pasitarimų kambariai ir restoranas.

Į verslo centro projektą investuoja projekto plėtoja „Baltic RED“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)