DELFI primena, kad apie „Akropolio“ projektą Rygoje buvo pranešta prieš kelerius metus, tačiau statybos vis neprasidėdavo.

Dar 2013 m. DELFI.lv rašė, kad planuojamas naujojo prekybos centro patalpų plotas – 100 tūkst. kv. metrų. Panašaus dydžio yra ir Vilniaus „Akropolis". Daugiafunkciniame pastate bus prekybos centras, pramogų centras ir biurai. Automobilių stovėjimo aikštelėje šalia „Akropole“ planuojama 2 200 stovėjimo vietų.

Kaip tuomet pranešė www.DELFI.lv, „Akropolyje“ taip pat bus 8 salių kino teatras, 16 takelių boulingo salė, restoranai ir kavinės, kurie vienu metu galės aptarnauti iki 1 000 asmenų, ir vaikų kambarys, be to, šiame centre suplanuota ledo arena, kur visi norintys galėtų pasivažinėti pačiūžomis, rengti treniruotes ir rungtynes. Arenoje planuojama rengti koncertus ir įvairius renginius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)