Jūrmaloje įsikūrusi vila „Marta“ išties įspūdinga – 1928 m. pastatytą vilą dar 1997–1998 m. atnaujino žymus architektas Meinhardas von Gerkanas, įrengęs du priestatus, iš kurių lengvai galima patekti į bet kurį vilos kampą.

Tai leido viloje įrengti nuosavą SPA kompleksą su baseinu, turkiška pirtimi jacuzzi, viloje taip pat įsikūrusi privati kino salė, biblioteka, paveikslų galerija, sporto salė, didelis valgomasis, žiemos sodas, šeši miegamieji, virtuvė, apsauginių kambarėlis ir netgi teniso kortai.
Prabangi vila Jūrmaloje, kurią nuomojasi A. Pugačiova ir M. Galkinas

„Vila iš tikrųjų labai įspūdinga, ji yra pati žymiausia Jūrmaloje. Lietuvoje atitikmens nėra“, – pripažino išskirtinio nekilnojamojo turto agentūros „Baltic Sotheby's International Realty“ bendraturtis Paulius Gebrauskas.

Būtent šiai agentūrai pavyko išnuomoti šią vilą Rusijos žvaigždėms.

„Tai buvusio „Parex“ banko savininko vila. Mes ją metus bandėme parduoti ir, kol ji neparduota, šeimininkas nusprendė nuomoti. Antrus metus iš eilės ją pavyko išnuomoti tiems patiems klientams – A. Pugačiovai ir M. Galkinui“, – džiaugėsi jis.

Vilos apdailai, baldams naudotos tik itin prabangios, aukštos kokybės medžiagos: vyšniamedis, švediška kriaušė, braziliškas granitas, daugelis detalių padengta auksu.

Aplinką puošia fontanai, o iki Baltijos jūros – vos kelios minutės pėsčiomis. Visos rezidencijos plotas siekia 2502 kv. m.

P. Gebrauskas negalėjo atskleisti, kiek žvaigždėms atsieina tokios vilos nuoma, tačiau pripažino, kad suma įspūdinga: „Sumos neskelbiame, bet kad įsivaizduotumėte, ji yra ne dešimtys, o šimtai tūkstančių eurų. Tikrai vau.“
Prabangi vila Jūrmaloje, kurią nuomojasi A. Pugačiova ir M. Galkinas

Jis atskleidė, kad prieš kelerius metus pradinė pardavimo kaina buvo apie 15 mln. eurų.

Kad A. Pugačiova ir M. Galkinas mėgsta prabangą ir patogų gyvenimą seniai ne paslaptis. Ne ką mažiau prabangūs yra ir jų namai Rusijoje, netoli Maskvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)