Šis projektas suteikia alternatyvą prabangioms pajūrio viloms, kurios šiuo metu dominuoja rinkoje. Autonominiai statiniai buvo suprojektuoti taip, kad klientas galėtų pasirinkti iš kelių papildomų patogumų ir prisitaikyti vilą savo individualioms reikmėms.

Kiekvienoje „SeaScape“ viloje gali būti atvira terasa ar dengtas baseinas, dėl ko trikampės formos plūduriuojančios vilos plotas išaugtų iki maždaug 167 kvadratinių metrų. Jeigu tiek ploto jums yra per daug, galima įsigyti vos 65 kvadratinių metrų ploto vilą.

Nepaisant pasirinkto dydžio, kiekvienoje viloje rasite terasą ir atvirą svetainę, kuri leis gėrėtis jūra ir mėgautis jos gaiva. O miegamasis tokioje viloje būtų įrengtas po vandeniu, kas neabejotinai būtų fantastiškiausia namo dalis. Gyventojai į skaidrų iš akrilo pagaminta cilindrinį miegamąjį nusileistų sraigtiniais laiptais ir galėtų ilsėtis stebėdami aplink plaukiojančias žuvis.

Natūralią ventiliaciją užtikrins atvira vilos konstrukcija ir jūros brizas. Savininkai taip pat galės įsirengti saulės baterijas, kad pasigamintų sau būtinos energijos ir užtikrintų dar didesnį namo autonomiškumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)