Kaip aiškina įmonė, dviejų daugiabučių korpusų statybų pradžią paankstino šiemet į viršų šovusi butų paklausa.

„Spartesnę gyvenvietės plėtrą lėmė išaugęs pirkėjų aktyvumas. Neseniai užbaigtame „Ozo parko“ daugiabučių statybų etape jau parduota apie 70 procentų visų butų. Pardavimai, lyginant su praėjusiais metais, išaugo trigubai“, - pranešime cituojamas „Realco“ projektų vadovas Marijonas Chmieliauskas.

Keturių–penkių akštų namuose, kurių bus pastatyti 2015 metų antrąjį ketvirtį, iš viso suplanuoti 127 butai, kurie bus 1–4 kambarių, 29–82 kvadratinių metrų ploto.

Visi butai statomi su balkonais, suprojektuotos uždaros vaikų žaidimo aikštelės. Pirmojo aukšto butuose numatytos terasos. Stovėjimo vietos automobiliams ir sandėliukai suplanuoti po daugiabučiais.

Šiuo metu „Ozo parke“ tęsiamos trijų naujų daugiabučių namų korpusų 4B1, 4B2 ir 4B3 statybos, kuriuose bus 152 butai. Iš viso „Realco“ vystomoje „Ozo parko“ gyvenvietėje jau pastatytuose ir būsimuose daugiabučiuose – 1028 butai. Šiuo metu gyvenvietėje parduoti 758 butai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)