Lapkričio 21 d. aukciono dalyviams „Swedbank Lizingas“ ir „Swedbank“ pasiūlys daugiau nei 40 nekilnojamojo turto objektų visoje Lietuvoje. Tarp parduodamų gyvenamųjų ir administracinių patalpų, žemės sklypų ir nemažos vertės gyvenamasis namas sostinės Laurų kvartale.

423 kv. m ploto namas su sklypu (29 arai) į „Swedbank“ rankas perėjo šių metų liepos pabaigoje. Prabangus dviejų aukštų namas turi 8 kambarius. Iš jų – 4 miegamieji su atskirais vonios kambariais. Namo aprašyme skelbiama, kad poilsio kambaryje įrengta burbulinė vonia, skirta šešiems asmenims. Šalia namo įrengtas atskiras svečių-personalo namelis.

Namas naujų šeimininkų ieško jau kuris laikas. Dar praėjusių metų gegužės pabaigoje portalas DELFI rašė, kad bandoma surasti pirkėją šiam namui. Tuo metu pardavimo kaina siekė – 7,5 mln. Lt.

Dabar aukciono pradinė kaina nurodoma 4,5 mln. Lt. Pardavimo kaina iki aukciono – 5 mln. Lt.

Namą susidomėjusiems pirkėjams aprodyti galintis nekilnojamojo turto brokeris Linas Ginaitis teigė, kad kol kas skambučių dėl namo apžiūrėjimo nesulaukė.

DELFI primena, kad Laurų kvartale stovi 32 namai. Užimama teritorija – 8 hektarai. Namų teritorija nuolat saugoma, sumontuotos vaizdo kameros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)