Šį projektą plėtoja statybų bendrovė „Egavis ir Ko“. Bendros investicijos į jį siekia apie 3 mln. eurų.

Trijuose pastatytuose naujuose namuose įrengta 30 butų, kurių plotas – nuo 36 iki 76 kv. m. Pirmuosiuose dvejuose aukštuose – mažesnio 36-39 kv. m. ploto butai, o viršutiniuose – didžiausi 76 kv. m. apartamentai su erdviais balkonais.

„Pasirinkta kiek neįprasta strategija – nusprendėme statyti prabangius, kokybiškus, bet mažo ploto butus. Įvertinome tai, kad žmogui butas pajūryje dažniausiai yra tarsi antri namai. Tad natūralu, kad namai, kuriuose leidi laiką per atostogas ar savaitgalį gali būti ir mažesni. Todėl atsigaunančiai pajūrio rinkai pasiūlėme modernius ir sąlyginai nebrangius butus“, - pranešime cituojamas bendrovės „Egavis ir ko” vadovas Algirdas Merkys.

Šių apartamentų Palangoje kaina svyruoja nuo 91 tūkst. iki 200 tūkst. eurų, priklausomai nuo ploto.

Požeminėje stovėjimo aikštelėje numatytos 24, o atviroje – 6 vietos automobiliams.

Statybos bendrovės „Egavis ir ko“ 100 proc. akcijų valdo KDS įmonių grupė. Šios grupės įmonėse šiuo metu dirba 437 darbuotojai, 2013 m. bendrosios pajamos (nekonsoliduotos) sudarė per 41,99 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)