Klaipėdos senamiestyje bendrovė plėtoja dvidešimties gyvenamųjų apartamentų ir keturių komercinių patalpų kompleksą „Danės užutėkis“, o Kuršių Nerijoje – keturiasdešimt naujų butų iš viso turėsiančius „Kopų vėtrungės“ namus. Planuojama abiejų projektų pabaiga – 2013 m. II ketvirtis.

„Abu nauji projektai vystomi tame pačiame pajūrio regione ir įgyvendina strateginę „Inreal valdymas“ idėją – „išskirtiniai projektai ypatingose vietose“, tačiau plėtojami jie atsižvelgiant į Klaipėdos ir Kuršių Nerijos nekilnojamo turto pirkėjų skirtumus“, – nurodo „Inreal valdymo“ NT valdymo departamento vadovas Agnius Tamošaitis.

„Danės užutėkio“ projektas vystomas Klaipėdos senamiestyje, šalia Danės krantinės, Jono kalnelio, gynybinės miesto sienos. Šie apartamentai, anot A. Tamošaičio, orientuoti į veiklius klaipėdiečius, norinčius gyventi senamiestyje, iš kur lengvai pasiekiami tiek verslo centrai, tiek poilsio, kultūros ir pramogų vietos bei paplūdimiai. „Danės užutėkio“ namuose įrenginėjami įvairaus suplanavimo apartamentai su terasomis ir balkonais, kurių plotas – 30 ir daugiau kvadratinių metrų.

„Kopų vėtrungės“ – butai Kuršių Nerijoje –statomi šiaurinėje Nidos dalyje, paskutiniame Purvynės gatvės sklype, „įsiremiančiame“ į kopas. „Kopų vėtrungių“ butų plotas – nuo 24 kv.m., juose įrengti, balkonai, terasos ar kiemeliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)