Iš viso bus įrengti 127 butai, statybas planuojama baigti 2015 m. trečiąjį ketvirtį. Projekto investicijos sieks 25 mln. litų, generalinis rangovas - statybų bendrovė „Naresta”.

Pasak Manto Umbraso, „MG Valda” pardavimų skyriaus vadovo, šiuo metu Vilniaus NT rinkoje yra 2500 parduodamų naujų butų.

„Pakankama pasiūla užtikrina lengvesnį buto pasirinkimą ieškantiems kokybiško būsto ir pirkėjams, kurie turi išskirtinių reikalavimų vienam svarbiausių savo gyvenimo pirkinių. Per praėjusį gegužės mėnesį parduota 10 proc. naujų butų pasiūlos. Pirkėjų aktyvumą lemia tai, kad šiuo metu vis dar labai palankiomis sąlygomis galima gauti finansavimą naujam būstui. Tuo pasinaudoja jaunos šeimos. Taip pat daugėja gyventojų, nusprendusių savo santaupas investuoti į nekilnojamąjį turtą. Šį sprendimą dažniausiai renkasi vyresni žmonės arba tėvai, perkantys būstą savo vaikams. 56 proc. „LightHouse“ gyvenvietės naujakurių yra sudarę paskolos sutartis su pasirinktais bankais, likusieji būstą įsigijo nuosavomis lėšomis“, – teigia M. Umbrasas.

Anksčiau bendrovė nurodė, kad šiemet į nekilnojamojo turto projektus planuoja investuoti per 100 mln. Lt.

„MG Valda“ valdo septynis verslo centrus, taip pat viešbutį „SEB arenoje“, maitinimo ir medicininės paskirties pastatus, daugiafunkcinį sporto, paslaugų ir sveikatingumo kompleksą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)