Merkurijus atgims kaip daugiafunkcinis 28 000 kv. m pastatas su požemine automobilių stovėjimo aikštele, kurio pirmi trys aukštai bus skirti komercinei veiklai, o likę 4 – gyvenamiesiems apartamentams. Projekto plėtotojai į naująjį kompleksą, kuris vadinsis „Merkurijus. Miesto alėja“, ketina investuoti apie 150 mln. Lt.

Pirmame pastato aukšte kursis ekologiškų prekių ir gourmet krautuvėlės, boutique stiliaus parduotuvės, gardumynų kepyklėlės, užkandinės, nedidelės kavinės. Antrame ir trečiame pastato aukštuose bus įrengtos biuro patalpos bei konferencijų centras.

Kaip teigia Jamie Torpey, „Homburg valdos”, atsakingos už projekto plėtojimą, direktorius, butai bus parduodami pilnai įrengti. Pardavėjas orientuojasi į vidutines ir aukštesnes pajamas gaunančius Kauno gyventojus.

„Merkurijaus“ statybos darbų pabaiga planuojama 2012 m. pabaigoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją