„Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje yra įrengti 96 kambariai svečiams. Teigiama, kad sukurta mažiausiai 65 naujos darbo vietos.

„Šis viešbutis puikiai papildys „Kempinski“ viešbučių sąrašą“, - džiaugėsi viešbučio direktorius Noelis Attardas.

Pirmieji svečiai 5 žvaigždučių viešbutyje atvyko iš JAV, Rusijos ir Vokietijos.

Viešbučiui atsidarius kambarių kainos nakčiai prasideda nuo 190 eurų (dviem asmenims – speciali atidarymo kaina). Standartinio kambario kaina vienam asmeniui įprastinėmis kainomis – 260 eurų, dviem – 280 eurų. Prezidentinių apartamentų kaina nakčiai – vidutiniškai 2000 eurų (svyruoja nuo 1 iki 3,5 tūkst. eurų, priklausomai nuo sezono).

Rugsėjo pabaigoje bus oficialiai atidarytas ir prabangus SPA centras viešbutyje. Pastate taip pat įrengta konferencijų salė, talpinanti iki 200 žmonių.

N. Attardas atskleidė, kad į viešbučio įkūrimą investuota 40 mln. eurų.

Paklaustas, kodėl viešbučio atidarymas buvo ne kartą atidėtas, viešbučio direktorius teigė, kad tai nulėmė pasaulį apėmusi finansinė krizė bei skrydžių trūkumas iš Vilniaus oro uosto.

„Tuo metu tai buvo geriausias sprendimas. Be to, pusę metų praradome dėl istorinių kasinėjimų“, - pasakojo pašnekovas.

DELFI primena, kad „Kempinski“ viešbučio atidarymo Vilniuje data buvo ne kartą keista. Iš pradžių buvo skelbiama, kad prabangus viešbutis duris atvers 2010 m. Prieš metus pranešta, kad viešbučio atidarymo teks palaukti dar vienerius metus.

Praėjusio šimtmečio pradžioje šioje vietoje veikė viešbutis „Niujorkas“. Sovietmečiu pastate buvo įsikūręs Centrinis miesto telegrafas.

„Kempinski Hotel“ pasaulyje turi 76 viešbučius pasaulyje. Šiuo metu vystomas „Kempinski Hotel“ viešbučio projektas Rygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (291)