Savanorių pr., priešais „Vingio“ kino teatrą iškilsiančiame naujame daugiabutyje suplanuoti 122 butai ir 8 komercinės patalpos.

„Antrajame etape nusprendėme siūlyti daug didesnį kiekį dviejų kambarių butų, mat pastebėjome, kad tai – pats populiariausias pasirinkimas. Tokius butus pamėgę tiek arčiau centro norinčios įsikurti jaunos šeimos, tiek į nekilnojamąjį turtą investuojantys žmonės. Be to, tokie butai yra ir likvidžiausi – esant reikalui juos lengva parduoti“, - pranešime cituojamas projektą vystančios bendrovės direktorius Vygantas Brajis.

Kaip nurodo bedrovė, butų kvadratūros svyruos nuo 41 iki 71 kv. m. Numatoma, kad 1 kv. m. kaina prasidės nuo 5000 Lt.

Investicijos į antrąjį etapą sieks apie 35 mln. Lt.

Antrojo etapo daugiabutį sudarys 5 korpusai, du iš jų bus 9 aukštų, kiti – 5.

Įmonė nurodo, kad pirmajame etape jau parduota apie 75 proc. visų butų, nors projektas vis dar statomas. Jo pabaigtuvės planuojamos šių metų vasaros pabaigoje.

„Tai, kad tris ketvirtadalius butų pardavėme dar nepastatę namo – akivaizdus įrodymas, kad nekilnojamojo turto rinka šiuo metu išgyvena atsigavimo laikotarpį“, - teigė V. Brajis.

„Naujamiesčio namų“ projektą sudarys trys gyvenamieji namai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)