Pačiame aukščiausiame Klaipėdos pastate – 34 aukštų name Gandrališkių kvartale jau ne vienerius metus nepavyksta išparduoti dalies butų. Neoficialiais duomenimis, iš 164 neparduoti 59 butai.

Taikos prospekte esančiame viename daugiaaukščių iš 124 butų 71 yra laisvas.

Atokiau nuo miesto centro esantys keli daugiaaukščiai taip pat negali pasigirti apgyvendinę visus butus. Viename jų iš 120 butų – 36 laisvi. Kitame – laisvi 114 butų iš 138.

Tačiau Dragūnų kvartale 19 aukštų name visi butai jau išparduoti. Pasak analitikų, tai – sėkmingas paradoksas kitų Klaipėdos daugiaaukščių atžvilgiu.

Dragūnų kvartale statomas dar vienas aukštas pastatas, tačiau trečiajame šių metų ketvirtyje čia butų dar niekas nepardavinėjo.

Nekilnojamojo turto agentūros vadovas Algimantas Bružas patvirtino, kad mažaaukštė statyba klaipėdiečius vilioja labiau. „Daugiaaukščiai tikrai neturi tokios paklausos, kokios tikėjosi statytojai. Jų užpildymas yra kritiškai mažas“, – tvirtino A.Bružas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)