Tai yra vertingiausias būsimo aukciono objektas - 5 aukštų, 4 944.30 kv. m ploto pastatas, kuriame šiuo metu yra įsikūrusi „Telia Lietuva“. Pradinė objekto pardavimo kaina - 3,03 mln. eurų.

Pasak aukcioną organizuojančios tarptautinės nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Newsec“ Tarpininkavimo grupės vadovės Jurgitos Šilaikytės, objektas yra patrauklus, geros būklės ir šį pastatą įsigijęs pirkėjas beveik dvejus metus turės užtikrintą bei stabilų pajamų srautą.

„Telia Lietuva“ planuoja nuomotis parduodamą pastatą iš būsimo savininko, kol išsikraustys į naują, dar tik statomą biurą Saltoniškių gatvėje.

Per tą laiką investuotojas galės surasti naujų nuomininkų“, - sako „Newsec“ ekspertė.

Viešame aukcione pirkėjams bus pasiūlyta įsigyti ir kitas, „Telia Lietuva“ veikloje nenaudojamas, patalpas, ir atskirus pastatus - iš viso 50 nekilnojamojo turto objektų visoje Lietuvoje.

Bendras parduodamų patalpų plotas yra beveik 18 tūkst. kvadratinių metrų, o pradinė parduodamo turto portfelio kaina - daugiau kaip 6,7 mln. eurų.

Pasak J. Šilaikytės didžiąją dalį nekilnojamojo turto pirkėjai galės įsigyti ir anksčiau, nelaukiant aukciono: „Norintys įsigyti turtą jau dabar gali tai padaryti per išankstinį pirkimą už 10 ar daugiau procentų didesnę kainą.

Tai aukciono dalyviams leidžia sutaupyti laiko ir garantuoja, kad norimas NT objektas atiteks būtent jiems“, - sako „Newsec“ Tarpininkavimo grupės vadovė.

Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec” aukcionus taip pat organizuoja tokioms įmonėms kaip: AB Lietuvos paštas, AB Televizijos ir radijo centras, UAB NT Valdos (įmonė priklausanti „Lietuvos energijos“ grupei).

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)