„Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis neslepia, kad naujasis pirkinys turėtų tapti konkurenciniu pranašumu prieš kitus verslo centrus.

Kaip nurodo bendrovė, šiuo metu veikiantį verslo centrą planuojama rekonstruoti ir prie jo pastatyti du naujus 5-7 aukštų priestatus. Įgyvendinus šį projektą iš viso numatoma rinkoje pasiūlyti apie 20 000 kv. m biuro patalpų.

Tai bus modernūs B+ klasės biurai, tinkantys IT bendrovėms ir paslaugų centrams, kuriems reikalingi atviros erdvės biurai. Viename aukšte bus galima įrengti iki 3000 kv. m ploto biurą.

„Per artimiausius dvejus metus Vilniaus biurų rinka bus prisotinta A klasės biurais, o mūsų tikslas – pasiūlyti rinkai šiuolaiškiškus atviros erdvės biurus miesto centrinėje dalyje gerokai mažesne kaina, ir tokiu būdu pilnai patenkinti tiek jau esamų, tiek būsimų paslaugų centrų poreikį“, – pranešime cituojamas A. Avulis.

Paskutiniu metu Vilniaus centrinėje dalyje užvirė intensyvios statybos – čia kyla ne vienas verslo centras.

Statybos darbus planuojama pradėti 2015 m. pavasarį ir užbaigti 2016 m. Investicijos gali siekti apie 85 mln. litų.

„Hanner“ šiemet už 6,6 mln. litų įsigijo 2,34 ha sklypą Vilniuje tarp Švitrigailos, Algirdo ir Panerių gatvių, jame taip pat planuojama plėtoti komercinio nekilnojamojo turto projektą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)