Suklastoto numerio viršelyje buvo dvi nuotraukos - vienoje B. Berezovskis, o kitoje Didysis Benas ir Parlamento rūmai – ir užrašas „Berezovskis žaidžia su mumis ir tai gėdinga“. Laikraštyje iš tiesų buvo tokio paties pavadinimo Stefanie Marsh straipsnis, tačiau jis buvo komentarų ir nuomonių skiltyje, bet tikrai ne tituliniame puslapyje.

„Nėra jokio pagrindo teigti, kad parodyta nuotrauka, kuri buvo tik koliažas, buvo laikraščio „The Times“ pirmadieninį išėjęs numeris“, - trečiadienį sakė „Vesti“ atstovė spaudai Julija Polipova.

Atsakydami „The Times“ pabrėžė faktą, jog asmeninė nuomonė buvo pristatyta kaip naujiena. J. Polipova kategoriškai atmėtė spekuliacijas, pasirodžiusias Rusijos žiniasklaidoje, jog tai buvo Kremliaus užsakymas.

Iš tiesų pirmadieninio „The Times“ numerio pirmame puslapyje buvo straipsnis apie teisėjų trūkumą Didžiojoje Britanijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją