Į DELFI ji pereina iš dienraščio „Lietuvos žinios“, kur paskelbė ne vieną svarbų tyrimą politinės ir partinės korupcijos, energetikos, verslo, medicinos ir kitomis temomis.

„Sveikinu prie DELFI kolektyvo prisijungusią Jurgą Tvaskienę ir esu tikra, kad ji papildys mūsų turinį vertingomis naujienomis, tyrimais bei įžvalgomis, - teigia DELFI vyr. redaktorė Monika Garbačiauskaitė - Budrienė. - J. Tvaskienė - labai patyrusi ir plataus politinio konteksto žurnalistė, ir tai suteikia jos tekstams gylio bei primena tikrąsias dabartinių procesų priežastis“.

Tik praėjusios Seimo kadencijos metu po J. Tvaskienės tyrimų pareigų vienas po kito neteko du tuo metu ministro Šarūno Biručio vadovautos Kultūros ministerijos viceministrai Erika Furman bei Darius Mažintas.

Žurnalistė atskleidė reikšmingų detalių apie buvusio Seimo vicepirmininko Mindaugo Basčio, kuriam pradėta apkaltos procedūra, ir jo atstovaujamos Lietuvos socialdemokratų partijos ryšius su Valstybės saugumo departamento surinktoje informacijoje minimais Rusijos įtakoje esančiais asmenims, publikavo tyrimus apie loterijų verslo užkulisius, neskaidrius politikų bei verslo santykius ir kitus.

Pastaruosius devynerius metus J. Tvaskienė buvo „Lietuvos žinių“ Tyrimų skyriaus specialioji korespondentė.

„Esu dėkinga „Lietuvos žinioms“ ir ten dirbantiems puikiems žmonėms už suteiktas galimybes realizuoti profesinius gebėjimus. Vis dėlto nauji iššūkiai yra mūsų profesijos variklis, o darbas kartu su bendraminčiais leidžia toliau tobulėti ir plačiai skleisti visuomenei svarbias žinias. Todėl su dideliu džiaugsmu jungiuosi prie DELFI profesionalų komandos“, - sakė J. Tvaskienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)