Pati J. Antanaitytė-Voldemarienė irgi rašo tinklaraštį mergaite.popo.lt ir taip pat buvo pakviesta į susitikimą su B. Vėsaite.

„Ūkio ministrės B. Vėsaitės patarėja ryšiams su visuomene paskirta 31 m. J. Antanaitytė-Vodemarienė, nuo 2006 m. dirbusi savo šeimos įmonėje „Praction“ projektų direktore“, - pranešė Ūkio ministerija.

Kaip praneša ministerija, J. Antanaitytė-Voldemarienė savo versle buvo atsakinga už verslo klientų rinkodaros ir pardavimo procesus, viešuosius ryšius, rūpinosi socialinių tinklų komunikacija.

Moteris Vilniaus pedagoginiame universitete (dabar – Lietuvos edukologijos universitetas) yra įgijusi sociologijos bakalauro laipsnį.

J. Antanaitytės-Voldemarienės sutuoktinis M. Voldemaras rašo tinklaraštį commonsense.lt. Jis buvo tarp pakviestųjų į ūkio ministrės B. Vėsaitės susitikimą su tinklaraštininkais.

Pats M. Voldemaras DELFI antradienį nekomentavo tinklaraštininkų susitikimo su ministre. Vėliau jis sakė taip pasielgęs, nes būtų buvę nekorektiška.

Paklaustas, ar tai reiškia, kad jis neberašys apie B. Vėsaitę tinklaraštyje, M. Voldemaras buvo lakoniškas: „Manau, kad taip“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)