Naujojo DELFI Stiliaus kanalo komanda - redaktorė Ieva Raudeliūnaitė, Stiliaus kanalo ambasadorė Agnė Gilytė ir specializuotų portalų mados redaktorė Vaidilė Vasiliauskaitė, kurios yra pasiruošusi drauge leistis į įkvepiančią kelionę, kurioje ne tik patirsite netikėtų atradimų, tačiau ir sužinosite begales įdomių bei naudingų patarimų. Kartu domėsimės ne tik aprangos, įvaizdžio dalykais, tačiau ir jūsų namais bei aplinka. Atskleisime kaip tarpusavyje derinti nesuderinamus drabužius ir nepasiklysti gausybėje raštų, kaip ant podiumo matomas tendencijas priderinti realybėje, kokios šukuosenos ir kirpimai jums tiktų labiausiai, kaip sužibėti vakarėlyje, kaip nebrangiai atnaujinti namų interjerą ar kaip sukurti savitą namų stilių. Be to, kartu aplankysime didžiausias pasaulio mados sostines, pabuvosime garsiausių dizainerių kolekcijų pristatymuose, ieškosime stilingiausių žmonių Vilniaus gatvėse, vertinsime įžymybių aprangą bei susikursime sau labiausiai tinkančius drabužių derinius.

„Sukurti Stiliaus kanalą paskatino natūraliai užaugęs tokio turinio DELFI portale poreikis. Vien DELFI kas mėnesį apsilanko daugiau kaip 1,3 milijono skaitytojų, kurių tarpe - net 600 000 įvairaus amžiaus moterų! Sekdami paskutines tendencijas ir žinodami faktą, kad stiliaus bei grožio rubrikos per mėnesį sulaukia daugiau nei 300 000 skaitytojų, nusprendėme sukurti naują Stiliaus kanalą. Žinoma, kad pristatomos temos, konkursai, patarimai sulauks daugiausia gražiosios lyties atstovių dėmesio, tačiau, tikiuosi, pradžiuginsime ir vyrišką auditoriją. Būtent jiems rengsime atskiras medžiagas: dalinsimės aprangos derinimo idėjomis, patarsime kaip išsirinkti kokybiškus drabužius ir avalynę, supažindinsime su originaliais vyriškais aksesuarais automobiliui ir namams, papasakosime ir kitų naudingų bei įdomių su vyrišku stiliumi siejamų dalykų”, – pristato DELFI Rinkodaros vadovė Kristina Valaitytė.

DELFI Stiliaus kanalas bus išskirtinis ir tuo, kad jame savo žiniomis ir įžvalgomis su skaitytojais dalinsis stilistė, lietuviškuoju bestseleriu spėjusios tapti knygos „Spintologija” autorė ir Stiliaus kanalo ambasadorė Agnė Gilytė: „Nemažai minčių bei patarimų surašiau dvejose savo knygose apie stilių. Žinių bei patirties bagažą kaupiu ir toliau, tad negaliu sustoti jais dalintis. Mano rubrikoje rasite įvairiais rakursais nagrinėjamas stiliaus temas ir problemas, nuolat pasitaikančius spintos formavimo klausimus ir atsakymus, šopingo dilemas, tendencijų apžvalgas ir jų vietą tavo garderobe. Rašau apie tai, kas įdomu man ir kiekvienai gerai atrodyti norinčiai moteriai. Mano išsidraikiusios garbanos gana tiksliai atspindi energingą charakterį ir smalsumą suprasti daugybę įvairiausių dalykų. Daugiau nei dešimtmetį dirbdama stiliste, jau keleri metai susikoncentravau ties spinta, garderobu, šopingu bei individualiu stiliumi. Man be galo įdomu, ką su kuo dėvėti, kaip gimsta vienoks ar kitoks stilius bei kodėl vieni renkamės atrodyti vienaip, o kiti – visai kitaip, kodėl vieni mėgstame pirkti, o kiti - išmesti. Tad ne veltui mano ir DELFI bendradarbiavimas gimsta nauju Stiliaus kanalo projektu. Būti jo ambasadore man – ir malonumas, ir iššūkis”, - teigia A. Gilytė.

„Naujajame kanale į stiliaus paieškas pažvelgsime interaktyviai. Patarimai, komentarai ir apžvalgos bus pristatomi šiuolaikinėmis priemonėmis - ne tik tekstu, nuotraukomis ar video, bet ir pasitelkiant socialinius tinklus. Stiliaus komanda jus pakvies tapti veiksmo dalyviais: siųsti nuotraukas, užduoti klausimus bei išreikšti savo nuomonę. Kartu eksperimentuosime ir patirsime daug smagių atradimo akimirkų“, – dalinasi kanalo redaktorė Ieva Raudeliūnaitė.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai teminiai portalai ir jų prekių ženklai: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, Panele.lt. Specializuoti teminiai interneto kanalai ir jų prekių ženklai: M360.lt, Krepšinis.lt, Vyriškai.lt, Daraupats.lt, Letena.lt, 5Braškės.lt, Klubas.lt, Galjuokauji.lt, Būsiumama.lt, 1000receptų. Grupei priklauso ir skelbimų tinklalapiai bei jų prekių ženklai Alio.lt ir Zave.lt. Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)