Kaip rodo tarptautinės interneto rinkos tyrimo bendrovės „Gemius Baltic“ duomenys, šių metų sausio mėnesį portalą DELFI mobiliuosiuose telefonuose skaitė net 555 412 vartotojų, planšetėse – 169 728 vartotojų.

Per vienerius metus DELFI skaitytojų mobiliuosiuose telefonuose skaičius išaugo net 23,21 proc.

Mobiliuosiuose įrenginiuose DELFI portalą renkasi daugiausia naujienų vartotojų.

Daugiausia laiko skaitydami naujienas vartotojai taip pat praleidžia DELFI portale. Mobiliuosiuose telefonuose vienas vartotojas DELFI skaito vidutiniškai po 3 val. ir 5 minutes per mėnesį, tai sudaro 42,70 proc. viso naujienoms internete skirto laiko.

„Gemius Baltic“ duomenimis, sausio mėnesį portalo DELFI skaitytojai išmaniuosiuose įrenginiuose iš viso atvertė 131 mln. puslapių.

„Esame užtikrinti lyderiai pagal auditorijos dydį tiek kompiuteriuose, tiek mobiliuosiuose įrenginiuose. Per paskutinį 2015 m. ketvirtį sėkmingai atnaujinome DELFI portalo mobiliąsias aplikacijas, sukurdami inovatyvų naujienų naršymo potyrį, ir pritraukėme daugiau auditorijos nei artimiausias konkurentas, o teisingų žingsnių įrodymas – skaitytojai mobiliuosiuose įrenginiuose. Taip pat džiaugiamės, kad beveik pusę viso laiko skaitant naujienas yra praleidžiama DELFI portale: tiek per kompiuterius, tiek per mobiliuosius telefonus, tiek per planšetes. Tai puikus sukurto kokybiško, įdomaus turinio interneto vartotojui įrodymas. Būtent tai mums ir yra svarbiausia“, - teigia DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

DELFI primena, kad pernai metais buvo atnaujintos DELFI programėlės išmaniesiems įrenginiams tiek „Android“, tiek „iOS“ vartotojams.

DELFI programėlę „Android“ išmaniesiems įrenginiams galite atsisiųsti ČIA, „iOS“ įrenginiams – ČIA.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms.

Tai teminiai portalai ir jų prekių ženklai: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, Panele.lt.

Specializuoti teminiai interneto kanalai ir jų prekių ženklai: Krepšinis.lt, Vyriškai.lt, Daraupats.lt, Letena.lt, 5Braškės.lt, Klubas.lt, Galjuokauji.lt, Būsiumama.lt, 1000receptų.

Grupei priklauso ir skelbimų tinklalapiai bei jų prekių ženklai Alio.lt ir Zave.lt.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, ,„Mano namai“, „Tavo vaikas“, „GEO“.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)