DELFI lyderystė pagal vartotojų praleidžiamą laiką fiksuojama visose platformose: mobiliuosiuose telefonuose, planšetėse ir kompiuteriuose.

Naujienas kompiuteriuose skaitantis vartotojas per mėnesį DELFI naujienų portale vidutiniškai praleidžia 3:48 val. Tai – 78 proc. daugiau nei artimiausio konkurento rezultatas.

Išmaniaisiais telefonais naujienas sekantys Lietuvos gyventojai portale DELFI per mėnesį vidutiniškai naršo 2:38 val.

Tai sudaro 43 proc. viso skaitant naujienas praleisto laiko.

Planšetėmis besinaudojantys interneto vartotojai naujienas portale DELFI vidutiniškai skaito 1:38 val. per mėnesį (45 proc. viso laiko, skirto naujienoms internete).

Tai – 40 proc. daugiau nei skaitytojai praleidžia artimiausio konkurento portale.

Vytautas Benokraitis
„Šiuolaikinis interneto vartotojas vis daugiau laiko praleidžia skaitydamas naujienas per skirtingus įrenginius: kompiuterį, planšetę, o ypač vartojimas auga mobiliuosiuose įrenginiuose. Džiaugiamės, kad beveik pusę viso naujienų portaluose praleidžiamo laiko skiriama portalui DELFI. Tai tik įrodo, kad mūsų kuriamas turinys yra kokybiškas, o jo pateikimas per skirtingo dydžio ekranus yra patogus ir geriausiai atitinka naujienų ieškančių vartotojų lūkesčius“, - teigia DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius Baltic“ duomenimis, spalio mėnesį portalas DELFI iš viso sulaukė 1,139 mln. unikalių vartotojų.

Iš lankomiausių 20 internetinių portalų Lietuvoje – net 5 portalai priklauso DELFI grupei: cosmopolitan.lt (349 980 realių vartotojų), 5braskes.lt (339 599 realūs vartotojai), moteris.lt (312 993 realūs vartotojai), klubas.lt (291 298 realūs vartotojai) ir manonamai.lt (269 473 realūs vartotojai).

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai – naujas portalas krepšinis.lt, portalas mylintiems gyvūnus Letena.lt, portalas vyrams Vyriskai.lt, DarauPats.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt.

Grupei priklauso ir teminių skelbimų tinklalapiai Alio.lt ir Zave.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, „GEO“.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)