Kaip nurodo projekto organizatoriai, japonų dėmesį taip pat patraukė Las Vegase išgarsėjusi atrakcija „Dig This“ („Kask“ ) – galimybė važinėti milžiniškame smėlio karjere su ekskavatoriumi. Tai tarsi sugrįžimas į vaikystės smėlio dėžę tačiau jau visai kitu užmoju: dalyviai imasi kasti duobes, pilti pylimus, statyti smėlio pilis, ir t.t.

Taip pat sukurtas reportažas apie Londono Tauerio tilto projektą – animuotą Anglijos istoriją vykstančią po šiuo garsiausiu Anglijos tiltu („The London Bridge“).

Trečiasis atrinktas pramoginis projektas vyksta Prancūzijoje, Nantes mieste. Tai „Les machines del‘ile“ („Salos mašinos“) . Dviejų konstruktorių sukurtos 15-25 metrų aukščio fantastines būtybes imituojančios mašinos primena Žiulio Verno fantazijų pasaulį ir Leonardo da Vinčio sukurtas konstrukcijas.

Laida apie pramogas bus parodyta Japonijos žiūrovams šį sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)