„Pirmą kartą savo gyvenime esu pašnekovo pozicijoje“, – kalbinamas LRT Televizijos studijoje, kur filmuojama laida „Dėmesio centre“, juokėsi E. Jakilaitis.

E. Jakilaitis žurnalistu pradėjo dirbti 1996 m., 1997 m. pasuko į televiziją. 20-metį televizijoje šįmet minintis E. Jakilaitis prisipažįsta, kad ir šiandien ne visi pokalbiai pokalbiai pavyksta taip, kaip planuota.

„Nelabai mėgstu žiūrėti savo laidas, nes man labai nepatinka vedėjas. Dažniausiai turiu sau daug priekaištų. Kartais, jei kažkas tokio pavyksta, jei laida būna įrašyta, grįžtu ir namiškiams sakau – va, pasižiūrėkite, čia gal visai nieko. Paskutinė laida, kurią rekomendavau pasižiūrėti, buvo su Ramūnu Karbauskiu“, – pasakojo E. Jakilaitis, prisiminęs laidą, filmuotą Gretos Kildišienės skandalo įkarštyje.

„Gali būti, kad mes apskritai garsiai net nesame ištarę būsimo prezidento pavardės“, – klausiamas, kas bus kitas Lietuvos prezidentas, svarstė E. Jakilaitis. Jo nuomone, labiausiai tikėtina, kad tai bus nepartinis žmogus su sėkmės istorija, galbūt tai bus vyras.

Pats E. Jakilaitis tvirtina, kad prezidento rinkimuose nedalyvaus: „Apskritai neturiu tiek tuščiagarbiškumo, kad galvočiau galintis būti prezidentas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (449)