Lig šiol D. Gudačiauskas vadovavo lietuviškam startuoliui „Cheap Data Communications“. Prieš tai, 2006-2013 m., D. Gudačiauskas ėjo „Teo LT“ direktoriaus pavaduotojo pareigas (buvo pardavimo ir klientų aptarnavimo tarnybos vadovas), buvo UAB „Lintel“ valdybos pirmininkas. 2004-2006 m. jis buvo „Lietuvos draudimo“ pardavimų vadovas ir valdybos narys, 2001-2004 m. vadovavo „Swedbank“ (tuometinio „Hansabanko“) rinkodaros ir ryšių su visuomene departamentui.

D. Gudačiauskas karjerą 1996 m. pradėjo kaip „McDonald’s“ Baltijos šalių rinkodaros vadovas, taip pat dirbo „Philip Morris International“. D. Gudačiauskas turi daktaro laipsnį socialinių mokslų ir ekonomikos srityje, dėsto VGTU.

„Kiekvieno žmogaus ir vadovo svajonė – dirbti įmonėje, turinčioje nepriekaištingą reputaciją, teikti klientams ir visuomenei naudingas paslaugas. Aukščiausia profesinio tobulumo viršūnė pasiekiama, kai tampama vertinga visuomenės ir vartotojų gyvenimo dalimi. Būtent tokia įmonė yra DELFI. Su pagarba jau nuveiktiems darbams ir žmonėms ateinu siekti savininkų keliamų tikslų, užtikrinsiančių tolimesnę DELFI sėkmę“, – sako D. Gudačiauskas, naujasis DELFI direktorius.

„Džiaugiuosi priimdamas Darių Gudačiauską į Lietuvos komandą. Dariaus patirtis pardavimų ir rinkodaros srityje – įspūdinga, be to, jis dalyvavo didžiulių bendrovių valdyme. Tikiu, kad D. Gudačiauskas atsineš šią patirtį į mūsų organizaciją ir padės DELFI tapti dar sėkmingesne bendrove“ , – pasveikino naująjį vadovą Gunnaras Kobinas, DELFI valdančios bendrovės „Ekspress Group“ generalinis direktorius.

100 proc. DELFI akcijų priklauso Estijos bendrovei „Ekspress Group“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse ir Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (835)