Užtikrintai lyderystę rinkoje išlaikantis naujienų portalas DELFI, siekdamas užtikrinti maksimalų skaitytojų patogumą, nuolat diegia naujoves ir nuosekliai vysto portalą ir mobiliąją jo platformą. Portalo DELFI dizainas buvo atnaujintas atsižvelgus į skaitytojų poreikius, jų lūkesčius, taip pat pasaulines ateities portalų dizaino bei patogumo naršyti ir skaityti tendencijas.

Palengvintas portalo vaizdas leidžia skaityti naujienas nesiblaškant tarp gausybės kito turinio. Dar greičiau bus pasiekiamas ir skaitytojų pamėgtas videoturinys: šiam tikslui skirta išskleista DELFI TV anonsų ir peržiūrų juosta. DELFI turinio kanalai pristatomi unifikuotu dizaino sprendimu: atnaujintas juose skelbiamų straipsnių dizainas leis skaityti dar patogiau.

„Tai, kokį dizainą šiandien pristatome, remiasi DELFI sukaupta ilgamete patirtimi, skaitytojų išsakytais poreikiais ir technologijų diktuojamomis inovacijomis. Naujuoju dizainu užtikriname, kad skaityti straipsnius ir žiūrėti vaizdo siužetus skaitytojams bus maksimaliai patogu, pasiekti aktualiausias naujienas bus dar lengviau, be to, džiaugiamės šviežiu bendru portalu vaizdu“, - sako DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

DELFI portalo struktūra išlieka tokia pati. „Reguliariai atliekame DELFI prekės ženklo ir portalo suvokimo vartotojų akyse tyrimus. DELFI pirmauja tarp kitų portalų pagal visas svarbiausias savybes, tokias kaip aiški portalo struktūra, patogumas naršyti ir surasti turinį, greičiausias svarbiausių naujienų pateikimas. Tad remdamiesi skaitytojų vertinimais, siekėme išlaikyti tai, kas jiems svarbiausia", - teigia DELFI rinkodaros vadovė Kristina Valaitytė.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI, teminiai portalai ir jų prekių ženklai: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, Panele.lt.

Taip pat DELFI vysto specializuotus teminius kanalus: rinkodaros ir reklamos kanalą M360.lt, NBA, Grynas.lt ir kitus. Grupei priklauso ir skelbimų tinklalapis bei jo prekės ženklas Alio.lt. Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Mano namai“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Tavo vaikas“, „Cosmopolitan“, „Panelė”. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“taip pat valdo ir reklamos paslaugų internete bendrovę „Adnet media“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)