Vasario pradžioje DELFI pristatys naują kanalą MAISTAS, kuriame bus galima rasti žinomiausių virtuvės guru patarimų, naudingos informacijos apie sveiką mitybą, vietų, kur galima skaniai pavalgyti arba kurių vertėtų vengti, apžvalgas ir tūkstančius receptų, kurie paįvairins kiekvieno mėgėjo suktis virtuvėje patiekalų asortimentą.

DELFI rūpinasi, kad skaitytojams būtų pasiūlyta kuo įvairesnio turinio. Naujoje rubrikoje patirtimi ir istorijomis iš virtuvės dalinsis viena mėgstamiausių Lietuvos kulinarių Beata Nicholson, į nepažintų maitinimo įstaigų medžioklę leisis Andrius Užkalnis su „Laukinėmis žąsimis“ ir tinklaraštininkas Mykolas Pleskas, geriau žinomas kaip Mykolas Kleck, rūpintis savo sveikata skaitytojams padės mitybos specialistė Vaida Kurpienė, o sveikos gyvensenos tyrinėtoja Guoda Azguridienė atsakys į klausimus, ką mes darome su maistu, o jis su mumis.

Matydama didelį skaitytojų susidomėjimą restoranų ir kavinių apžvalgomis bei temomis, susijusiomis su maisto ruošimu, mokėjimu pasirinkti tinkamus produktus, žmonių poreikiu sužinoti, ką valgyti sveika, o ko reikėtų atsisakyti, DELFI komanda į vieną vietą suburia naudingą ir kokybišką informaciją, praversiančią tiek gurmanams, tiek sveikuoliams ir vegetarams, tiek maisto ruoša ir kultūra besidomintiems skaitytojams.

„Pajautėme skaitytojų poreikį gauti daugiau edukacinio ir įvairiapusiško turinio apie maistą. Maistas aprėpia ne tik receptus, bet ir valgymo kultūrą, stalo etiketą bei sveiką mitybą, todėl nusprendėme visą DELFI grupėje esantį turinį, susijusį su maisto tematika, surinkti į vieną stiprų kanalą. Tikimės, kad su tokia gausa autorių ir partnerių DELFI MAISTAS taps didžiausiu ir geriausiu maisto kanalu Lietuvoje“, – teigė DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

„Man visada smagu skaityti, kalbėti ir rašyti apie maistą. Priėmiau DELFI pasiūlymą, nes manau, kad nors Lietuvoje padarėme spartų progresą gastronomijoje, galime dar daugiau. Aš pati jau devynerius metus rašydama savo maisto tinklaraštį, leisdama receptų knygas bei žurnalą pastebiu, kokie išprusę tampa Lietuvos žmonės, kiek daug jie žino apie maisto produktus, kaip atsakingai renkasi, ką vartoti, ką gaminti. Dalindamiesi savo patirtimi ir žiniomis galime padėti vieni kitiems pasirinkti tai, kas mums tinka labiausiai“, – sakė B. Nicholson.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai teminiai portalai ir jų prekių ženklai: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, Panele.lt. Specializuoti teminiai interneto kanalai ir jų prekių ženklai: M360.lt, Krepšinis.lt, Vyriškai.lt, Daraupats.lt, Letena.lt, 5Braškės.lt, Klubas.lt, Galjuokauji.lt, Būsiumama.lt, 1000receptų. Grupei priklauso ir skelbimų tinklalapiai bei jų prekių ženklai Alio.lt ir Zave.lt. Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, ,„Mano namai“, „Tavo vaikas“. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.