Didžiausios DELFI atnaujinimo naujovės – daugiau vaizdinių elementų, daugiau dėmesio fotogalerijoms ir DELFI TV, Pramogų bei Gyvenimo kanalų informacijai, detalesnis orų blokas, naujos funkcijos sporto žinių mėgėjams, glaudesnė integracija su socialiniais tinklais, atnaujinta TV programos rubrika.

„Informacijos kiekis nuolat auga – šiandien per dieną DELFI portale paskelbiama per 400 žinučių, todėl kyla natūralus poreikis svarbiausias iš jų išskirti, kad skaitytojams būtų lengviau rasti informaciją. Naujajame dizaine skaitytojas galės gauti dar daugiau informacijos pagrindiniame DELFI puslapyje, net jei neturi laiko užsukti į vidinius“, - sako DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius.

Pasak direktoriaus, DELFI dizaino atnaujinimo tikslas – atsinaujinti išlaikant vertybes, kurias labiausiai vertina skaitytojai. Tai – aiškus informacijos pateikimas, patikimumas bei operatyvumas. Portalo dizainas dabar bus vizualiai švaresnis, modernesnis ir patrauklesnis skaitytojui.

Tiriant Lietuvos skaitytojų įpročius paaiškėjo, kad iliustruotas nuotraukomis tekstas palengvina informacijos paiešką, todėl naujajame DELFI dizaine yra daugiau vizualių elementų.

Bus sudaryta daugiau galimybių nepraleisti svarbių žinių – dešinėje portalo skiltyje sukurtas naujausių, skaitomiausių ir populiarėjančių žinių blokas.

Socialinė integracija tapo svarbia kasdienio gyvenimo dalimi, todėl pateikiamas sprendimas, kaip greta Lietuvos ir pasaulio žinių matyti ir savo socialinio rato naujienas. Dabar neišeinant iš DELFI titulinio puslapio galima matyti savo „Facebook“ profilio naujienas, tiesiog prisijungiant prie „Facebook“ paskyros.

Daugiau dėmesio bus skirta pramoginių kanalų – DELFI Pramogų ir DELFI Gyvenimo – informacijai: ji pateikiama puslapio viršuje ir su daugiau nuotraukų.

Nauji fotogalerijų ir DELFI TV blokai leidžia patogiau ir greičiau rasti pačius naujausius ir įdomiausius fotokadrus, vaizdo siužetus ir su jais siejamus įvykius. Atnaujinta ir TV programos rubrika.

Suformuotas labiau pastebimas orų blokas (su orų žemėlapiu, orų paieška pagal smulkiausias Lietuvos vietoves), šalia – horoskopai bei vardadieniai.

„Išskirtinė dovana tikriems sporto žinių mėgėjams – sporto kanale įdiegta patraukli funkcija naujausiai visų sporto šakų statistikai stebėti. Ši naujovė bus ypač naudinga vykstant varžyboms, kurių skaitytojai negali matyti tiesiogiai, bet nori sekti rezultatus – DELFI pateiks varžybų statistiką gyvai“, – vardija naujoves A.Česnavičius.

DELFI pirmame puslapyje išlieka ir nuolatines pozicijas turintys teminiai blokai, skirti konkrečioms auditorijoms: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, 5braškės.lt, Klubas.lt.

Naujuoju DELFI dizainu atveriamas kelias patogesniam turinio ir paslaugų vartojimui. Netrukus skaitytojams DELFI pristatys daugiau projektų, kurie išplės DELFI pateikiamos informacijos ir paslaugų ratą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (651)