Gruodžio 31 d. su televizijos žiūrovais atsisveikins ir du sezonus žaidimą vedęs rašytojas, vertėjas, humoristas Paulius Ambrazevičius, rašoma LRT televizijos pranešime spaudai.

„Lietuvoje, ko gero, nėra žmonių, kurie nebūtų girdėję pirmųjų radijo stoties „M-1“ transliacijų, ir neprisimintų tikro humoro ir fantazijos fejerverko viktorinoje „Miklusis pirštas“. Laidos rengėjai net neabejoja, kad toks pat fejerverkas laukia ateityje ir TV žaidimo „Kas ir kodėl?“ žiūrovų nuo 2017-ųjų su D. Jurgelevičium“, - apie naująjį vedėją sakė žaidimo prodiuseris Arūnas Valinskas.

Pasak pranešimo, D. Jurgelevičius jau stojo prieš TV kameras ir atvirai prisipažino – vesti televizijos laidą nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš šono.

„Filmuojant pirmąjį žaidimą, jautėsi įtampa, žaidimas atrodė pakankamai statiškas. Tačiau jau per antrąjį filmavimą pajutau daugiau galimybių interpretuoti, atsipalaidavau. Dabar galiu drąsiai pasakyti, kad su kiekvienu epizodu prieš kameras man „Kas ir kodėl?“ patinka vis labiau“, − prisipažįsta naujasis žaidimo vedėjas.

Pasak D. Jurgelevičiaus, skirtumas tarp televizijos ir radijo – didžiulis.

. „Radijuje tu nematai, o tik girdi savo pašnekovą, laidos dalyvį. O televizijoje matai juos akis į akį. Be to, jie, kaip žinia, yra protingi ir reiklūs“, − sako televizijos naujokas.

DELFI primena, kad tuometinio VSD vadovo pavaduotojo D. Jurgelevičiaus pavardė nuskambėjo vadinamojo „valstybininų“ skandalo metu, kai jis eidamas minėtas pareigas kontroversiškai pakomentavo V. Pociūno mirtie aplinkybes ir po jų kilusį skandalą.

PO šio skandalo jis paliko diplomatinę tarnybą ir išvyko dirbti į Gruziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)