Koncerno „Achemos grupė“, kuriam priklauso Baltijos televizija, atstovė spaudai Virginija Dunauskienė DELFI teigė, kad A.Lelkaičio likimą spręs naujoji valdyba – ji turėtų apsispręsti, ar pasiūlyti buvusiam vadovui naujas pareigas, ar atsisakyti jo paslaugų. Pasak jos, baigėsi A.Lelkaičio kadencija, tad nuspręsta paskirti naują vadovą.

Pasak P. Kovo, jeigu televizija yra pramoga, tai kodėl joje tiek daug vertelgiškumo, smurto ir kraujo? „Esu įsitikinęs, kad dabar pats laikas startuoti kitokiai televizijai ir kitokioms pramogoms“, - sako P. Kovas.

L.Elkimavičius buvo dirbęs TV3 ir „Tango” (dabar TV6) televizijose, ten ėjo programų direktoriaus pareigas. P. Kovas buvo LNK, bendrovės „MG Baltic Media" generalinis direktorius.

Paulius Kovas
Žiniasklaidos holdingas „Balto media“, priklausantis koncernui „Achemos grupė“, jungia nacionalinį televizijos kanalą BTV, nacionalinį dienraštį „Lietuvos žinios“, „Radiocentro“ stočių grupę ir Jonavos regiono laikraštį „Naujienos“.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją