Birželį paskelbta, kad Rimvydas Paleckis bus vienas iš dviejų A. Siaurusevičiaus pavaduotojų ir atsakys už LRT programų turinio koordinavimą, redakcinę politiką. Rudenį A. Siaurusevičius LRT tarybai žadėjo pateikti antrojo pavaduotojo, atsakingo už tarpinstitucinius ryšius bei veiklos organizavimą, kandidatūrą.

Tačiau taryba tokio teikimo negavo iki šiol.

„Pavaduotojas bus. Dabar aš už jį atidirbu, kai pavargsiu, bus ir antras, kol kas dviese susitvarkome, tad didelės skubos nėra“, – DELFI aiškino A. Siaurusevičius.

Pasak A. Siaurusevičiaus, kartu tai ir lėšų taupymas – neskiriant antrojo pavaduotojo, sutaupoma valdymo išlaidų. Klausiamas, ar ir toliau neieškos pavaduotojo, A. Siaurusevičius sakė, kad jam ir ieškoti nereikia. „Viskas yra, tiesiog ne iš karto dirbti pradės“, – sakė LRT vadovas.

Teisės aktai numato, kad pavaduotojas gauna 85 proc. generalinio direktoriaus atlyginimo. LRT vadovas „ant popieriaus“ gauna 13 tūkstančių litų atlyginimą (apie 9800 Lt „į rankas“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)