Iki šiol portalo Panele.lt redaktorės pareigas ėjusi V. Žališkevičiūtė žurnalui „Panelė“ vadovauti pradėjo nuo gegužės, kuomet buvo atsisveikinta su žurnalo redaktore Jurga Baltrukonyte. Likę komandos nariai, išskyrus pagrindinę žurnalo dizainerę, nusprendė palikti redakciją savo noru.

Skaitytojų laiškai bei komentarai socialinėje erdvėje, žurnalo herojų, o taip pat reklamos klientų atsiliepimai leido suprasti, kad toks turinys, kokį matėme „Panelėje“ bent pastaruosius penkerius metus, nėra priimtinas, o dabartiniam Lietuvos jaunimui nėra patrauklus.

„Žurnale dažnai kartojosi temos, herojai, kiekvieną numerį lydėjo slogūs straipsniai, nuolat gaudavome skaitytojų klausimų, kada „Panelė“ liausis iškraipiusi pašnekovų žodžius ir nebespausdins straipsnių apie provincijoje gyvenančius likimo nuskriaustus žmones. Akivaizdu, kad atėjo metas keistis“, - sako DELFI įmonės direktorius Vytautas Benokraitis.

„Kokia bus nauja „Panelė“? Šį klausimą pastarosiomis savaitėmis girdžiu keliasdešimt kartų per dieną, – šypsosi naują viziją žurnalui kūrusi V. Žališkevičiūtė. - Galiu tik patvirtinti, kad senos „Panelės“ neliks nė kvapo. Nauja vizija, nauja komanda, naujos idėjos – žurnalas bus toks, kokio Lietuvos jaunimui jau seniai trūko. Visas pasaulis stengiasi užkirsti kelią patyčioms, naujoji „Panelė“ sulig pirmuoju numeriu raus su visomis šaknimis pašaipų braižą, kuris, deja, buvo tapęs kone skiriamuoju ankstesnio leidinio bruožu“.

Naujoji „Panelės“ komanda kurs pozityvų, įkvepiantį ir tiek turiniu, tiek vizualais turiningą leidinį 15-25 metų merginoms.

„Šiandieninės Z kartos atstovai – įnoringi, išrankūs ir išmaniąsias technologijas puikiai suprantantys skaitytojai, kurie, atrodo, jau viskuo persisotinę. Jie nepasikliauja aplinkinių nuomone, reikalauja atsidurti dėmesio centre ir pigiais juokeliais jų nepapirksi, – jaunimo specifiškumą įvardina „Panelės“ redaktorė. - Taigi jiems siūlysime išskirtinius interviu su jaunimui aktualiais, herojais, originalias fotosesijų nuotraukas, profesionalius stiliaus, grožio patarimus, įkvepiančias, motyvuojančias ir pozityvias gyvenimo istorijas: tiek įžymybių, tiek visai paprastų, šalia mūsų gyvenančių žmonių“.

Atsinaujinusio žurnalo „Panelė“ tikslas – įkvėpti jaunimą, padėti jiems sudėtingo apsisprendimo metu, pralinksminti ir kalbėti apie gyvenimą tokį, koks jis yra, nesivaikant šokiruojančių kraštutinumų.

Naujos komandos sukurtas „Panelės“ žurnalo numeris prekybos vietose pasirodys pirmąją birželio savaitę. Kaip patikino redaktorė, su jokiu kitu leidiniu naujosios „Panelės“ tikrai nesupainiosite - žurnalas bus ryškus, skoningas ir įkvepiantis atrasti laimingą gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)