Šis dviejų solidžių autorių atėjimas yra didelis laimėjimas DELFI, o sykiu visai Lietuvos internetinei žiniasklaidai: kad ir kaip ją peiktų kritikai, sunku ignoruoti faktą, kad daugiausiai ir įvairiausių nuomonių paskelbiame būtent čia, kad čia vyksta audringiausios diskusijos.

Drąsiais, įžvalgiais ir bekompromisiais vertinimais garsėjantis žurnalistas R. Valatka savo įžvalgomis su skaitytojais dalijasi nuo 1991 metų. Žurnalistų ir apžvalgininkų bendruomenė žino, kaip sunku yra ant savo pečių užsikrauti tokį įsipareigojimą ir kiek pastangų reikia, kad tekstai nuolat skambėtų įdomiai ir naujai, tačiau R. Valatkai tai visuomet sekėsi.

Ar blogis nugali tik dėl blogos valdžios, klausia R. Valatka savo pirmajame komentare DELFI ir atsako, kad kartais taip įvyksta tik dėl to, kaip lengvai mes pereiname iš vertinimo „geras“ į „blogas“, ir atvirkščiai: „Dauguma „gerų ir doros širdies“ paprastų žmonių žaidžia tą patį velnišką „geras-blogas“ pokerį.“ 

Daugiau kaip televizijos žurnalistas žinomas Andrius Tapinas pirmą kartą žengia į didžiųjų naujienų portalų pasaulį, bet savo universalumą jis įrodė ne kartą. A. Tapinas yra ne tik verslo žurnalistas, ekonominės laidos „Pinigų karta“ vedėjas, bet ir tinklaraštininkas, rašytojas ir puikus sporto žurnalistikos žinovas. Savo mintimis, drąsiomis ir kritiškomis įžvalgomis su skaitytojais jis aktyviai dalijasi ir socialiniam tinkle „Facebook“, kur turi  milžinišką gerbėjų būrį. Neseniai dienos šviesą išvydo A. Tapino bestselerio „Vilko valanda“ tęsinys – „Maro diena“.

„Džiaugiuosi gavęs lašelį erdvės didžiausiame Lietuvos naujienų portale. Tikiuosi, kad mano „galvojimai“ ir dideli tarpai tarp eilučių DELFI skaitytojui pasirodys įdomūs. Bet, žinoma, svarbiausia buvo gauti vietą, kur galėčiau spausdinti savo beviltiškus haiku“, – pusiau juokais, pusiau rimtai sako žurnalistas ir rašytojas A. Tapinas, kurio tekstą išvysite pirmadienį.

R. Valatka ir A. Tapinas papildys solidų DELFI rubrikos „Nuomonių ringas“ autorių būrį, kuriame yra tokie apžvalgininkai kaip Vladimiras LaučiusRamūnas Bogdanas, Marius Laurinavičius, Artemijus Troickis, Edwardas Lucasas , Gintautas Mažeikis, Romas Sadauskas-Kvietkevičius, Mažvydas Jastramskis, Nida Vasiliauskaitė, Lauras Bielinis, Karolis Jovaišas, Česlovas Iškauskas ir daugelis kitų.

Kviečiu mėgautis puikiais tekstais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (403)