DELFI portalų grupė įvertino nišą rinkoje ir tėvams siūlo itin kruopščiai ir atsakingai kurtą kanalą. Naujame portale mamos ir tėčiai ras naudingų patarimų, gerų pasiūlymų, pamokančių istorijų ir visus vaikų amžiaus tarpsnius apžvelgiančių straipsnių. Taip pat bus profesionalų – psichologų, gydytojų, mokytojų ir kitų savo srities specialistų – įžvalgų, patarimų, pastebėjimų aktualiomis temomis.

Portalas kurtas įvertinus platų tiek planuojančių vaikus, tiek jų besilaukiančių ar jau auginančių vaikučius tėvų poreikius. „Žingeidūs šiuolaikiniai tėvai visų pirma informacijos ieško internete. Didelį dėmesį jie skiria pirmiausia praktiškiems ir aktualiems dalykams – auginimo, auklėjimo, švietimo ir sveikatos temoms.

Tavovaikas.lt portale visas temas gvildensime profesionaliai ir įvertindami tiek skaitytojų poreikius, tiek šiandienos aktualijas. Portalo tėvams turinio bazė buvo sukurta remiantis sėkmingiausiais šiandienos analogiškų portalų tėvams pasauliniais pavyzdžiais. Papildomai įsigijome turinio medžiagos iš sėkmingiausio Vokietijos portalo Eltern.de, kuris adaptuotas Lietuvai ir papildytas mūsų šalies specialistų komentarais. Projekto komandoje dirbs stiprūs, ilgametę patirtį šioje srityje turintys specialistai. Ateityje bus sukurta speciali sekcija, skirta saugiam ir turiningam vaikų laisvalaikiui internete.“ – teigia DELFI portalų grupės direktorius Aleksandras Česnavičius.

Tavovaikas.lt skaitančių tėvų laukia konkursai naudingiems prizams laimėti, taip pat kvies bendrauti ir dalinti mintimis, patirtimis Tavovaikas.lt facebook puslapis.

Užsukite į Tavovaikas.lt jau nuo 2013 gegužės 6-osios.

Portalas mylintiems tėvams Tavovaikas.lt priklauso DELFI UAB.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)