„DELFI praleidau nemažai metų. Įmonė augo, o komanda tobulėjo drauge. Portalas pelnė skaitytojų simpatijas ir tapo tikra rakštimi konkurentams. Didžiuojuosi šiuo rezultatu, tačiau atėjo laikas permainoms: šiandieninėje dinamiškoje aplinkoje privalu įgauti naujos patirties, išbandyti save skirtingose srityse“, - sakė J. Eivaitė apie savo sprendimą palikti įmonę. J.Eivaitė vadovavo DELFI nuo pat jo įkūrimo.

„Esame dėkingi J.Eivaitei, kad jos vadovaujamas DELFI įgijo tokias tvirtas pozicijas rinkoje. Mes kruopščiai ieškojome, kas galėtų perimti DELFI vairą Lietuvoje ir pasirinkome jauną, tačiau jau spėjusį įgyti vertingos tarptautinės patirties, vadovą“, - apie permainas kalbėjo DELFI akcininkų atstovas, Estijos žiniasklaidos kompanijos „Ekspress Group“ valdybos pirmininkas Gunnaras Kobinas.

„Dirbdamas televizijos kanaluose Europoje pasisėmiau nemažai vadovavimo ir verslo plėtros patirties, kurią pritaikysiu Lietuvoje, sparčiai augančioje ir perspektyvioje žiniasklaidos srityje. Džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie solidaus ir patikimo naujienų portalo komandos, manau, kad DELFI yra daug potencialo ir matau geras galimybes toliau stiprinti lyderio poziciją“, - savo planais dalijosi naujasis DELFI direktorius A. Česnavičius.

36 metų A. Česnavičius savo karjerą televizijoje pradėjo 2000 m. rinkos tyrimų vadovo pozicijoje TV3 televizijos kanale Lietuvoje ir tęsė ją MTG grupėje Centrinėje Europoje.

Nuo 2004 m. pradžios iki 2005 m rudens dirbo vykdančiuoju direktoriumi „Viasat 3“ kanale Vengrijoje, vėliau pustrečių metų vadovavo antram pagal dydį komerciniam kanalui Čekijoje „TV Prima“ bei dar metus TV3 kanalui Slovėnijoje. Po karjeros MTG grupėje bendradarbiavo su didžiausiu Europos TV koncernu RTL Group Liuksemburge. Vilniaus universitete A. Česnavičius įgijo sociologo specialybę ir yra socialinių mokslų daktaras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją