Vėliau K.Šiaulys dirbo IT direktoriumi UAB „Forticom“, tuomet valdžiusioje socialinį tinklalapį one.lt bei jo analogus Latvijoje, Lenkijoje bei Rusijoje. Nuo 2009 m. iki 2012 m. dirbo kompanijos „Contact Holding“, valdančios didžiausius įmonių informacijos produktus Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Airijoje, Čekijoje bei Slovakijoje, skaitmeninių technologijų direktoriumi. Buvo atsakingas už technologines inovacijas internete ir mobiliojoje terpėje, kuravo strategines partnerystes su tokiomis kompanijomis kaip „Google“ bei „Nokia“.

K.Šiaulys pakeis ilgametį DELFI IT vadovą Paulių Valaitį. „Noriu padėkoti P. Valaičiui už gerą darbą ir ilgametį lojalumą mūsų įmonei, o K.Šiauliui palinkėti energijos ir išradingumo toliau vystant DELFI portalą bei naujus projektus“, - sako Aleksandras Česnavičius, DELFI direktorius.

DELFI portalas priklauso Estijos žiniasklaidos koncernui AS „Ekspress Grupp“. DELFI grupė leidžia populiariausią Lietuvoje naujienų portalą trimis kalbomis DELFI.lt, taip pat portalus Grynas.lt, 5braškės.lt, Klubas.lt, Cosmopolitan.lt, Moteris.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)