Tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ padalinys Lietuvoje „Gemius Baltic“ birželį pradėjo matuoti interneto rinkos pasiekiamumą ne tik kompiuteriuose, bet ir mobiliuosiuose įrenginiuose.

Remiantis naujausiais „Gemius Baltic“ duomenimis, birželį DELFI mobiliojo interneto vartotojų pasiekiamumas mobiliuosiuose telefonuose siekė 52,96 proc. Taigi kas antras Lietuvos mobiliojo interneto vartotojas savo telefone skaito DELFI.

„Ryški tendencija, kad vartotojai vis aktyviau skaito naujienas, seka įvykius savo telefone ar planšetėje. Šiemet daug investavome, kad naudodamiesi DELFI mobiliąja programėle mūsų skaitytojai visas naujienas gautų greičiausiu ir patogiausiu būdu. Savo mobiliosios programėlės vartotojams siunčiame operatyvias žinutes apie svarbiausius ką tik įvykusius pasaulio ar Lietuvos įvykius, skelbiame išsamią orų informaciją, rodome DELFI TV siužetus ir tiesiogines vaizdo transliacijas“, – sako DELFI Rinkodaros vadovė Kristina Valaitytė.

Kad DELFI yra pagrindinis naujienų portalas Lietuvoje patvirtina ne tik rinkos pasiekiamumo rodikliai, bet ir kiti tyrimai. Remiantis bendrovės„Spinter tyrimai“ šių metų gegužę atlikto reprezentatyvaus Lietuvos vartotojų tyrimo duomenimis, net 51 proc. respondentų DELFI įvardijo savo pagrindiniu naujienų portalu. Tuo metu kitus naujienų portalus taip įvardijo atitinkamai tik 19 proc. ir 17 proc. apklaustųjų.

DELFI mobiliąją programėlę galite išbandyti čia.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir būrys teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms: Sporto TV, Alio.lt, Zave.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Nuo 2007 m. visos DELFI akcijos priklauso Estijos bendrovei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos bei leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)