„Labai džiaugiuosi sulaukęs pasiūlymo iš LRT vadovybės imtis šio atsakingo projekto, man tai puiki galimybė po kelerių metų sugrįžti į visuomeninio transliuotojo eterį, – sako E. Jakilaitis. –Jau pirmoje konferencijoje pagrindinis pranešėjas – ministras pirmininkas A. Butkevičius. Po trumpo pranešimo jį vertinti leisime ne tik žurnalistams, kaip įprasta, bet ir, pavyzdžiui, verslininkams.“

Projekto kūrėjai tikisi, kad renginys taps solidžiausia Lietuvoje ekonominių diskusijų vieta, į kurią rinksis autoritetingiausi šalies ekonomistai, politikos strategai, akademinės bendruomenės nariai. Pirmoji laida bus rodoma kovo 20 d.

„Atėjo laikas tokiam projektui, kuris yra specialus renginys, o ne tik TV laida. Sieksime, kad „LRT ekonomikos forumas“ kartą per mėnesį taptų savotišku lietuviškuoju Davosu, į kurį renkasi protingiausieji ir įtakingiausieji. Tikimės, kad čia ne tik vyks karštos diskusijos, bus pristatomos vizijos, o galbūt ir priimami Lietuvos ateitį lemsiantys sprendimai“, – pasakoja E. Jakilaitis.

Kaip nuolatinė ekspertė „LRT ekonomikos forume“ dalyvaus buvusi finansų ministrė Ingrida Šimonytė.

E. Jakilaitis „Lietuvos ryto” televizijoje taip pat veda laidą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)