Nuo 2009 m. rugpjūčio gyvuojantis, per 6 tūkst. naujienų archyvą turintis portalas Lithuaniatribune.com užtikrins DELFI skaitytojams patikimą ir įvairų turinį anglų kalba. Portale dirba per 50 savanorių iš viso pasaulio. Tai vertėjai, kalbos redaktoriai, reporteriai, rašytojai, administratoriai ir dizaineriai.

„DELFI jau turi patirties su portalais rusų ir lenkų kalba, tad kitas logiškas žingsnis, kurio iš mūsų laukė rinka ir skaitytojai - tai angliškos naujienos. Mes esame pagrindinis naujienų portalas Lietuvos gyventojams ir išvykusiems iš jos, todėl bendras naujienų kanalas su tokiu patyrusiu partneriu kaip Lithuaniatribune.com taps puikiu informacijos šaltiniu Lietuvoje gyvenantiems užsieniečiams, diplomatams, taip pat tiems skaitytojams, kurie yra lietuvių kilmės, bet skaito tik angliškai", - sako  DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius. Jis pabrėžė, kad DELFI svarbu pateikti naujienų anglų kalba artėjant Lietuvos pirmininkavimui Europos Sąjungos Tarybai.

„Esame ilgiausiai rinkoje veikiantis internetinis naujienų portalas apie Lietuvą angliškai, sukaupėme didžiulę patirtį ir įrodėme, kad galima suburti komandą projektui, kuris funkcionuoja be jokių lėšų.  Ši partnerystė atvers naują puslapį Lithuaniatribune.com gyvenime, suteiks galimybes pasidalinti patirtimi bei daug ko išmokti iš didžiausio naujienų portalo Lietuvoje. Bendradarbiavimas su DELFI parodys, kad komercinis ir socialinis projektai gali dirbti ranka rankon. Pastaruoju metu Lithuaniatribune.com svetainė atsinaujino, tapo interaktyvesnė, modernesnė, įvairesnė, labiau įtraukianti skaitytojus", - pasakoja Lithuaniatribune.com vyr. redaktorius Ruslanas Iržikevicius. Jis priduria, kad šiuo metu sėkmingai vysto ir „The Lithuania Tribune China" - naujienų portalą kinų kalba, prie kurio dirba kinai savanoriai. 

Apie the Lithuania Tribune

The Lithuania Tribune naujienų portalas priklauso BaltoScandia Media grupei, kuri užsiima leidyba ir konsultacijomis. BSM Consulting konsultuoja angliškai Lietuvos politiniais ir ekonominiais klausimais. The Lithuania Tribune portalui šiuo metu padeda virš 50 savanorių iš viso pasaulio. BaltoScandia Media taip pat sėkmingai plėtoja The Lithuania Tribune China - naujienų portalą apie Lietuvą kinų kalba.

Apie DELFI savininkus „Ekspress Group"

DELFI portalas priklauso Estijos žiniasklaidos koncernui AS „Ekspress Group". DELFI grupė leidžia populiariausią Lietuvoje naujienų portalą trimis kalbomis DELFI.lt, taip pat portalus Cosmopolitan.lt, Moteris.lt, Grynas.lt, 5braškės.lt, Klubas.lt, Panelė.lt ir skelbimų portalą Alio.lt.

„Ekspress Group" yra žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse ir Ukrainoje. Bendrovei taip pat priklauso moderni spaustuvė bei spaudos platinimo įmonė Estijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)