Grupės interneto rinkos pasiekiamumas gegužę buvo didesnis nei 67 proc. - daugiau nei du trečdaliai visų Lietuvos interneto vartotojų lankėsi DELFI grupės portaluose.

Grupės flagmanas - pagrindinis naujienų portalas DELFI, kuriame gegužę apsilankė daugiau nei 1,161 mln. skaitytojų. Tai rodo tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ padalinio Lietuvoje „Gemius Baltic“ duomenys.

„Iš lankomumo rezultatų matoma, kad naujienų portalai yra skaitmeniniai dienraščiai, - komentavo DELFI direktorius Darius Gudačiauskas. - O DELFI pagal vidutinę dienos auditoriją artimiausią varžovą lenkia daugiau nei 1,5 karto ir tai tik dar vienas faktas, pagrindžiantis DELFI lyderystę. Tai patvirtina, kad DELFI yra pagrindinis naujienų portalas Lietuvoje - už tai dėkoju skaitytojams ir darbuotojams.“

Artimiausią konkurentą gegužę DELFI lenkė daugiau nei 160 tūkst. realių lankytojų.

Tituliniame DELFI puslapyje per kelias dienas apsilanko tiek vartotojų, kiek kitų naujienų portalų tituliniai pasiekia per visą mėnesį. Vidutiniškai vienas vartotojas DELFI portale per mėnesį apsilanko 23 kartus ir praleidžia po daugiau nei 4 val.

Interneto rinkos pasiekiamumas per dieną

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms: Sporto TV, Alio.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Nuo 2007 m. visos DELFI akcijos priklauso Estijos bendrovei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)