33-ejų metų JAV gimęs Darius Udrys studijuoja politikos teoriją ir lyginamąją politiką Claremonto universitete Kalifornijoje, turi šio universiteto suteiktą politikos magistro laipsnį ir dar šį mėnesį ruošiasi ginti savo daktaro disertaciją tema „Politikas ir įstatymai Kanto ir Platono filosofijoje”. D.Udrys dirbo žurnalistu Amerikoje, Čekijoje, Vokietijoje ir kitur. Šiuo metu yra Lietuvos radijo korespondentas Jungtinėse Valstijose.

"Man ypač džiugu, kad “Amerikos lietuvio” skaitytojai vertina mūsų lietuvių bendruomenes komandos darbą – šiemet Los Andžele suorganizavome puikių renginių, sėkmingai buriame įvairių kartų ir emigracijos "bangų" lietuvius. Įvyko ir tradicinės Los Andželo lietuvių dienos, kuriose dalyvavo Los Andželo meras ir apie 4000 žmonių”, - sakė D.Udrys DELFI.

“Šiuo metu jau turime patalpas naujam Los Andželo lietuvių informacijos centrui ir tikimės, kad visuomene parems mūsų pastangas įrengti vietą, kurioje atvykę arba čia gyvenantys lietuviai galetų gauti informacijos apie įsikūrimą ir pragyvenimą Los Andžele”, - pridūrė D.Udrys. Apie komentarų DELFI rašymą D.Udrys sakė, kad jam malonu prisidėti prie dialogo apie lietuviams opius klausimus. “Ir, žinoma, smagu “pasibadyti” su šmaikščiais DELFI skaitytojais straipsnių komentaruose! Labai praplečia žodyną”, - pridūrė žurnalistas

Metų žmogumi “Amerikos lietuvio” skaitytojai taip pat išrinko ir kun. Rimvydą Adomavičių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją