Nuo ketvirtadienio humoristas tampa „Žinių radijo“ laidos „Greiti pietūs“  šefu. Kartą per savaitę 12.10 val. žinomas veidas provokuos politikus, tačiau muštynių eteryje nežada: Aš tikrai nebūsiu tas, pas kurį nenorės vėl ateiti į laidą. Stengiuosi būti draugiškas, bet nepatogių klausimų bus, tik juos pateiksiu elegantiškai.“

- Kodėl šį rudenį nusprendėte minti „Žinių radijo“ slenkstį?

- Aš savo karjerą pradėjau nuo radijo ir iki šiandien išlaikau radijo žmogaus įgūdžius.  „Žinių radijuje“ aš tapsiu pokalbių šou savininku, ko aš anksčiau nesu daręs.  Čia aš kalbėsiu su politikais ir man tai yra nauja, nors aš  pats esu sukęsis politikoje, laikau save subrendusiu žmogumi ir pažįstu praktiškai visus nemarginalius politikus.

- Kuo vadovausitės kviesdamasis pašnekovus? Simpatijomis ar blaiviu protu?

- Asmeninius jausmus aš dedu į ilgą stalčių. Čia nebus jokių asmeniškumų. Aš netgi rizikuoju būti per daug griežtas politiniėms jėgoms, kurioms pats simpatizuoju. Nepaslaptis, kad aš esu dešiniųjų pažiūrų. Aš manau, kad ypatingai nuo manęs dešinieji ir gaus, nes aš linkiu jiems gero.

Yra labai aiškus kriterijus, kurio aš laikysiuos – niekada nesikviesiu į laidą marginalių politikų, tokių kaip Šustauskas, Gražulis,  Puteikis. Jie, mano akimis žiūrint, yra užribis.

- Koks bus Jūsų amplua?

- Aš manau, kad sugebėsiu pašnekovus išprovokuoti betarpiškam bendravimui. Tai yra siekiamybė. Aš tikrai nebūsiu tas, pas kurį nenorės vėl ateiti į laidą po kurio laiko. Stengiuosi būti draugiškas, bet nepatogių klausimų bus, tik juos pateiksiu elegantiškai.

- O kaip netikėtumai?

- Eteryje tikrai nebus netikėtumų, o jeigu ir bus, jie bus malonūs.

- Ko sau palinkėtumėte?

- Pačių didžiausių reitingų „Žinių radijuje“.