Apie tai rašo myfoxdc.com.

Paprastai pietų metu restorano „The Virginia Kitchen“ darbuotojai vos spėja suktis. Tačiau restorano padavėja Megan Asadi šį ketvirtadienį sulaukė malonios staigmenos: prie vieno stalelio pietavusi dešimties asmenų kompanija juos aptarnavusiai Megan paliko 1200 JAV dolerių (3366 litus) arbatpinigių. Palyginti su šia suma, bendra stalelio sąskaita buvo visai nedidelė – 128 JAV doleriai (359 litai). Tad arbatpinigiai sudarė 946 procentus sąskaitos sumos.

M. Asadi buvo visiškai apstulbusi, kuomet perskaičiavo jai paliktus pinigus. Be to, padavėja tądien norėjo pasiimti laisvadienį. Pasirodo, ne visada negauti laisvadienio yra blogai.

Nepažįstamųjų dosnumas M. Asadi atėmė žadą. Padavėja buvo nepaprastai dėkinga ir susijaudinusi. M. Asadi – vieniša dviejų paauglių mama, prieš penkerius metus iš Irano persikėlusi į JAV. Padavėja planuoja visus netikėtai gautus arbatpinigius skirti savo dukterims. „Ketinu jas nustebinti. Nusivesiu į prekybos centrą ir sakysiu, kad gali pirkti viską, ką nori“, – sakė M. Asadi.

Viena iš „The Virginia Kitchen“ restorano šeimininkių Linc Krueger teigia, kad per 41 savo darbo metus jai dar neteko matyti tokių dosnių lankytojų.

„Manau, kad tai, kas nutiko – nuostabu. Labai dažnai lankytojai užmiršta žmones, kurie juos aptarnauja“, – sakė Mary Barnett, tuo pat metu pietavusi restorane.

Tokią gerumo akciją grupelė kavinės lankytojų vykdo jau ne pirmą sykį. Kiekvieną kartą prieš šventes jie susirenka ne tik papietauti, bet ir skleisti džiaugsmą, palikdami kiek tik įmanoma daugiau arbatpinigių savo padavėjai ar padavėjui. Jie netgi turi puslapį, pavadintą tipbombs.com, kuriame talpina vaizdo įrašus su kasmetinėmis kalėdinėmis staigmenomis. Pernai geradarių kompanija juos aptarnavusiam ir tokio atlygio tikrai nesitikėjusiam padavėjui paliko daugiau nei 1400 JAV dolerių (3927 litus).

Grupės nariai pageidauja neatskleisti savo tapatybės. Jie nenori viešumo, tačiau džiaugtųsi, jei šias pradžiuginančias akcijas imtų vykdyti ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)