Grožio salonuose siūlomos paslaugų kainos gali priversti merginas ir moteris į pajūrį važiuoti nepasiruošusias ir susitvarkyti plaukus, nagus bei antakius prieš pat lendant į centrinę Palangą ar paplūdimį.

Klientų stygiumi vasarą nesiskundžia ir soliariumo paslaugas teikiantys verslininkai. Viename soliariumo salone dirbanti Ineta pasakojo, kad daugiausia klientų sulaukiama, kai ateina didžiausi karščiai.

Salone, kuriame dirba mergina, minutė soliariume kainuoja nuo 1,3 Lt iki 1,6 Lt, priklausomai nuo to, ar šis gulimas ar stovimas. Šeštadieniais ir sekmadieniais degintis po nenatūralia saule siūloma už 1 Lt/min.

„Kuo šilčiau, tuo daugiau ateina. Apsilanko ir Palangos gyventojai, čia dirbantys žmonės, bet yra ir poilsiautojų, kurie tingi degintis, saulėje jiems per karšta ir eina į soliariumą“, - pastebėjo Ineta.

Karšto ir vasariško oro Palangoje laukia ir grožio salonai.

Grožio salone „Svetlana“ dirbanti kirpėja Kristina teigė, kad palangiškiai lankosi tose pačiose kirpyklose kaip ir poilsiautojai, todėl ir kainos visiems yra vienodos.

„Kirpėjos, kurios dirba čia jau ilgą laiką, beveik net neima poilsiautojų, nes vos spėja su nuolatiniais klientais dirbti“, - kalbėjo moteris.

Netoli Vytauto g. įsikūrusiame grožio salone moterų kirpimas kainuoja apie 30-50 Lt. Plaukų dažymas – 50-80 Lt. Vyrams apsikirpti kainuoja apie 20 Lt. Kirpėja pasakojo, kad vakarais grožio salonai sulaukia nuo paplūdimio judančių moterų, kurios užsuka išsiplauti ir susišukuoti plaukų.

Tame pačiame salone dirbanti kosmetologė Laima teigė, kad iki birželio vidurio grožio paslaugų sulaukti buvo galima į saloną užsukus dar tą pačią dieną.

„Nuo liepos mėnesio jau taip nebebus, reiks užsirašyti iš anksto“, - pasakojo moteris.

Minėtame grožio salone antakių formos koregavimas ir dažymas kainuoja 12 Lt. Už manikiūrą su paprastu lakavimu prašoma 25 Lt, pedikiūrą – 60 Lt.

Pasak Laimos, dažniausiai poilsiautojos į grožio saloną užsuka susitvarkyti antakių ir pasidaryti pedikiūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)