Atėjus į Ventspilio paplūdimį pirmiausiai akį patraukia spalvos: didžioji dalis statinių yra išdažyta geltona ir mėlyna spalvomis.

Poilsiautojams kas keliasdešimt metrų yra įrengtos dvigubos persirengimo kabinos, dušai, suoliukai, šiukšlių dėžės. Vaikams paruoštos supynės, kuriose yra vietų ne tik paaugusiems vaikams, bet ir mažyliams – juos prilaiko papildomos apsauginės virvės.

Netrūksta įvairių karstyklių: tiek metalinių, tiek plastikinių, tiek guminių. Mediniai takai, vedantys link jūros, nors ir nedažyti, yra tvirti, nepapuvę.

Norintiems pažaisti Venspilio paplūdimyje yra pakabinti krepšinio lankai, stovi futbolo vartai, yra tinklinio aikštelė, galima ir pasimankštinti ant stacionarių treniruoklių.

Gelbėtojai po vieną yra įsikūrę naujuose stikliniuose stebėjimo bokšteliuose. Ventspilio paplūdimyje yra ženklai, jog čia negalima rūkyti.

Esant vėsesniems orams, Latvijos pajūryje poilsiautojų yra nedaug.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)